dissabte, 19 de desembre del 2020

AVALUACIÓ DE L'ASSIGNATURA

Ara, mitjançant aquesta entrada, és el moment de poder compartir la meua opinió sobre l'assignatura de Didàctica dels Jocs i les Activitats Esportives.


El primer que cal destacar és que els professors han fet un treball fantàstic, ja que havia molt poques hores lectives presencials a causa de la pandèmia, per la qual cosa no podíem vivenciar totes les explicacions i continguts d'una manera pràctica. No obstant això, han sabut sintetitzar d'alguna manera l'essència d'aquesta assignatura perquè puguem aprendre un poquet sobre els jocs, els esports i com ensenyar-los. Almenys jo estic satisfeta amb els esports que hem après en aquesta assignatura, i sobretot m'alegre d'haver après com aplicar-los en les meues futures pràctiques docents. De fet, podria dir que la pilota valenciana i l'esgrima són els que més m'han sorprès, perquè gràcies a l'experiència que hem tingut, he pogut descobrir que són dos esports molt educatius que perfectament es podrien ensenyar en primària.

També agraïsc la implicació dels professors, Dani, Irene i Cristina, ja que altres hagueren preferit fer classe teòrica, sense exposar-se a agafar la COVID i sense tants protocols per realitzar les sessions pràctiques. Però han posat tot el seu esforç perquè puguem disfrutar i aprendre d'una manera més significativa. A sobre considere que els protocols de seguretat s'han emprat correctament, ja que sempre portàvem la mascareta, fins i tot quan fèiem activitat física amb més intensitat. També sempre hem estat posant-nos gel desinfectant i els professors desinfectaven tot el material al començar i acabar la classe.

Finalment, m'agradaria comentar que l'avaluació d'aquesta assignatura ha estat totalment justa i amb criteris raonables, perquè per exemple, és normal que l'assistència siga presencial ja que la major part dels continguts apresos han estat en les diferents pràctiques que hem realitzat. Respecte al blog i al treball final considere que haurien de tindre més o menys el mateix percentatge perquè el bloc ha sigut com el nostre quadern de treball al llarg de tota l'assignatura i, per tota la feina feta, es mereix una puntuació igual que el treball final.


Fins ací arriben les meues reflexions sobre aquesta assignatura. Espere que hàgeu disfrutat igual que jo d'elles. Fins prompte! 👋


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada